ANALYSE

Eric Schorkops :  "De problemen, die onder onze aandacht zijn gebracht door onze klanten, dwingen ons om meer creatief denken. Samen zoeken we naar aangepaste en sleutelklaar oplossingen voor hun engineering project."

U bent op zoek naar een technische expert die een oplossing voor uw probleem zal vinden en vorm aan uw ideeën geeft. Iemand aan wie u uw projecten met speciale machines en bouwprototypes kan volledig toevertrouwen. Iemand dat alles kan regelen en blijft constant in contact met u tijdens het planningsfasen, procestechniek en bouwproces. Deze zijn de reden waarom u bij Mecabride aan het juiste adres bent!

Wij zullen uw probleem analyseren, ons in uw situatie te verplaatsen, zodat we uw lange termijn doelstellingen leren begrijpen. We luisteren naar uw ideeën, zelf ideeën creëren, innovatief denken en suggesties met u delen. Helemaal aangepaste aan uw individuele behoefeten en gebaseerd op de praktische ervaring van onze technicus en technisch tekenaars, krijgt u van ons in de eerste fase een heldere analyse van uw problemen - de basis voor alle volgende stappen van het project fasen waarin wij aan u een duidelijke strategie en haalbare oplossing zullen presenteren.

 

Wat kunt u van ons verwachten in de eerste fase? 

  •     Luisterend oor – we zullen naar u luisteren
  •     Enthousiasme en motivatie
  •     Technische expertise en kennis
  •     Nauwkeurige analyse
Privacy RGPD