FILOSOFIE

Schorkops Eric: "Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor uw project - van concept tot de letterlijke druk op de knop van uw machine. Dit hoort bij onze filosofie.".

Mecabride neemt de verantwoordelijkheid voor uw project vanaf het eerste contact, en de analyse van de voorbereiding van het ontwerp en de planning, waarin uw ideeën en suggesties worden geïntegreerd, tot aan de daadwerkelijke fabricage en productie. Met deze holistische benadering minimaliseren we de risico's voor de project ontwikkeling (communicatie problemen tussen verschillende partijen, verschillende benaderingen en procedures, vertragingen, enz...). Dankzij deze manier van handelen zal uw project snel en goed verlopen. We sparen niet alleen kostbare tijd, maar we verlagen ook de inspanningen en de kosten. Omdat wij het project ondersteunen van A tot Z, kunt u zich concentreren op uw  core business en uiteindelijk zult u worden voorzien van een sleutel-op-de-deur project dat volledig overeenkomt met uw ideeën en wensen.


"Er is altijd een weg". Volgens het motto van de oprichter van het bedrijf, Viktor Schorkops, zullen we altijd een oplossing vinden, zelfs als u ons confronteert met een bijzonder lastige en complexe kwestie. Mecabride zal niet alleen uw project ondersteunen met technische expertise en state of the art technologieën, maar ook met creatieve ideeën en innovatieve methoden.

Wij benadrukken de voortdurende en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. Met dit in het achterhoofd is het geen wonder dat de klanten van Viktor Schorkops die verworven zijn in  zijn pioniersjaren, zelfs na de nieuwe generatie, nog steeds loyaal zijn aan het bedrijf.

De oudste werkplaats werknemer die opgeleid is als een draaier en molenaar in de kelderruimtes van het woonhuis van Viktor Schorkops, vierde enkele jaren geleden zijn dertigste verjaardag. Andere werknemers die zijn ingehuurd door Mecabride, omdat het aantal bestellingen stijgen, bleven trouw aan het bedrijf, zelfs na de verhuizing. Onze jongere medewerkers dragen bij aan de goede werksfeer, omdat ze hun hart en hun energie besteden aan mechanismes en technieken in ons bedrijf en voor uw projecten.
 

Privacy RGPD