BEDRIJF

De naam wijst al in de richting: In 1967 bracht de oprichter Viktor Schorkops de woorden "Meca" (van "mecanique") en "bride" (Frans voor flenzen) bij elkaar als een bedrijfsnaam.  Vandaag deze befrijfsnaam is een begrip in de bouwmachine industrie overal in de wereld.

In de afgelopen vier decennia ontwikkelde Mecabride zich tot een complete machine bouwpartner gespecialiseerd in de productie industrie en bezig met de zorg van alle aspecten – van de analyse over de vormgeving tot de ontwikkeling en installatie van de machine op de gewenste locatie.


Alles onder een dak

Bij ons vindt u de analyse, ontwikkeling en bouw letterlijk alles onder een dak. De ontwerpafdeling en assemblagehal zijn pal naast elkaar. Dit is een praktisch aspect, dat de directe samenwerking en voortdurende uitwisseling van informatie tussen de technische teams verbetert en de kosten van de projecten naar beneden brengt.

 

Overal

Wij volgen uw speciale machine bouwproject van A tot Z. Je kunt honderd procent van uw tijd besteden aan uw belangrijkste zaken en op ons vertrouwen om de gehele projectadministratie tot de installatie van uw machine volledig uit te voeren. Leun achterover en relax – we zullen al het werk voor u doen.


De klant als partner

Dit is onvermijdelijk In ons vakgebied! Wat het ooit mag zijn, de opdracht voor een concept om uw machine up te graden, of een prototype ontwikkelen, of te zoeken naar een betrouwbare bouwmachine fabrikant voor hoogwaardig onderhoud: Uw wensen zijn onze opdracht! Mecabride staat open voor uw ideeën en suggesties omdat we weten dat de brede ervaring van onze klanten belangrijk is. Wij zullen uw project plannen en ontwikkelen onder een wederzijdse en open dialoog. Ten behoeve van het project beschouwen wij u als onze partner die we bedienen met onze expertise.


Sleutelklaar

Het resultaat? Een aangepast project – vanaf de conceptie van de idee tot aan de productie en montage op locatie. Allemaal perfect geïntegreerd in uw bestaande productielijn. Dat is wat wij "sleutelklaar" noemen.


Strategisch waardevolle

Mecabride heef het voordeel om zeer gunstig gelegen te zijn met directe aansluiting naar alle belangrijke snelwegen, zoals de E42, E40 en A1. Het is ook dichtbij lokale luchthavens, inclusief van Luik, Maastricht en Keulen die, volgens de normen van vandaag, zijn slechts een steenworp van onze locatie. In het hart van de Duitstalige Gemeenschap van België en de Euroregio Maas-Rijn.
 

Privacy RGPD