Privacybeleid RGPD

 

ALGEMEENHEDEN

We beschouwen het als zeer belangrijk dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van onze uitstekende service en dat vol vertrouwen kunnen doen. Om u een goede service te kunnen bieden verzamelen wij wat persoonlijke gegevens van onze gebruikers en bezoekers. We verzamelen deze gegevens op een verantwoordelijke manier, en we zijn uiterst voorzichtig voor wat betreft de opslag van deze gegevens.

In dit privacybeleid zult u vinden welke gegevens wij verzamelen, voor welke doeleinden, hoe u die gegevens zelf kunt beheren en welke rechten u als gebruiker heeft.

1. Wie Verzamelt de Informatie?

Mecabride.be is een website van Ets MECABRIDE srl.

Ets MECABRIDE srl handelt als de beheerder van de verwerking van uw persoonlijke gegevens en andere data in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ets MECABRIDE srl is een anoniem bedrijf, dat haar hoofdkantoor heeft op: Zur Domäne 57–4750 BUTGENBACH, en haar operationele hoofdkantoor op Zur Domäne 57–4750 BUTGENBACH. Het is geregistreerd in Eupen, onder het BTW- nummer BE 0420.155.696.

Ets MECABRIDE srl streeft ernaar uw privacy te beschermen en behandelt darmee uw persoonlijke gegevens met zorg. Ets MECABRIDE srl bewaart uw gegevens slechts voor de periode die strikt noodzakelijk is voor de verwerking ervan.

Dat betekent dat we:

-       uw persoonlijke gegevens verwerken voor het doel waarvoor deze waren verstrekt. Deze doelen en het soort persoonlijke gegevens zijn beschreven in dit Privacybeleid;

-       de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken tot de minimale informatie die is vereist voor het doel waarvoor ze worden verzameld 

-       dat wij uw nadrukkelijke toestemming vragen, indien nodig,voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens;

-       passende technische e organisatorische maatregelen hebben genome nom de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen;

-       de persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dit is vereist voor het doeleinde waarvoor de persoonlijke gegevens waren verstrekt;

-       ons bewust zijn van uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, we ze naar u toe zullen communiceren, en wij ze respecteren.

Ets MECABRIDE srl behoudt zich het recht om dit Privacybeleid te wijzigen.Als u vragen heeft of aanvullende informative nodig heeft na het lezen van ons Privacybeleid, neem dan contact met ons op via de volgende gegevens:

Ets MECABRIDE srl
Zur Domäne 57,
4750 BUTGENBACH

+32 80 44 74 88

2. Welke Gegevens worden Verzameld en voor Welk Doeleinde?

Ets MECABRIDE srl gebruikt uw persoonlijke gegevens voor verschillende doeleinden. Persoonlijke gegevens zijn gedefinieerd als de identificeerbare gegevens van een rechtspersoon. Dit is de informatie die u verstrekt wanneer u bijvoorbeeld een bestelling plaatst, contact met ons opneemt, u zich inschrijft voor onze nieuwsbrieven of deelneemt aan wedstrijden. Meer concreet is dit informatie zoals uw naam, adres, leeftijd, geslacht, geboortedatum, telefoonnummer, voorkeurstaal, e-mailadres, betalingsgegevens, enz.

Zoals bij de wet vereist verwerken wij geen gevoelige gegevens, zoals gegevens met betrekking tot ras of etnische achtergrond, meningen of seksuele geaardheid.

We verwerken uw persoonlijke gegevens altijd op een legale manier:

—door het verkrijgen van uw toestemming;
—door te voldoen aan een wettelijke verplichting;
— om een verkoopcontract uit te voeren;
—in het geval van een gerechtvaardigd belang dat prioriteit heeft over het belang van de betrokkene.

We kunnen uw persoonlijke informative verwerken en opslaan voor de volgende doeleinden:

—voor het aanmaken van een gebruikersaccount;
—om uw bestelling of retour te verwerken;
—om de levering van uw bestelling te volgen of u op de hoogte te stellen van mogelijke problemen;
—om u nieuwsbrieven of andere doelgerichte marketingcampagnes te sturen om u te informeren over bijvoorbeeld nieuwe aanbiedingen en promoties;
—om competities op te zetten;
—om commentaar over onze website of onze service te verzamelen;
— om onze loyaliteitsacties voor klanten uit te voeren.

3. Wie Heeft Toegang Tot Die Gegevens Behalve Ets MECABRIDE srl?

We verkopen of geven geen persoonsgegevens door aan derden, behalve

—als dit is vereist om onze diensten te leveren;
—als we wettelijk verplicht zijn om dit te doen;
— als er een gerechtvaardigd belang is voor Ets MECABRIDE srl of de desbetreffende derde partij;
—als u ons toestaat dit te doen.

Op die manier kunnen we uw gegevens doorgeven aan tussenpersonen van aanbieders voor betaaldiensten van koeriersdiensten.

 

In geval van een international overdracht van uw persoonlijke gegevens, beschermen wij uw gegevens in overeenstemming met het vereiste beschermingsniveau zoals vereist door de Europese wetgeving.

We kunnen anonieme en geaggregeerde gegevens gebruiken voor commerciële doeleinden of voor externe rapporten. Deze gegevens kunnen nooit worden gelinkt aan een specifiek individu.

4. Vloeiend gebruik van de Internetpagina en Bescherming van de Persoonlijke Gegevens

Ets MECABRIDE srl stelt alles in het werk om de gegevens van de gebruikers te beschermen. Betalingsinformatie, via een kaart of op andere wijze, zal alleen worden opgeslagen met behulp van verstrekte intermediaire Europese gecertificeerde betaling. Andere persoonlijke informatie zal worden overgedragen naar de database servers van Ets MECABRIDE srl, using 256-bit SSL (Secure Sockets Layer—de nieuwste standaard in encryptietechnologie) encryptie, verstrekt door Certificate Authority (CA) Comodo, internationaal erkend. Voor een optimale ondersteuning van onze veiligheidsmaatregelen dient de site te worden geopend met een moderne en up-to-date browser, zoals Internet Explorer, Edge, Google Chrome, Safari, Opera of Mozilla Firefox.

De servers bevinden zich in Düsseldorf (Duitsland) en worden beheerd door onze Internet hosting provider: Agence des Média Numériques (AMEN). Die servers hosten persoonlijke gegevens, maar zullen nooit betalingsgegevens of bankinformatie hosten. De servers worden beveiligd door firewalls op meerdere niveaus en een standaard beveiligingsprotocol. De betalingen worden altijd uitgevoerd in een beveiligde omgeving, om te voorkomen dat derden uw persoonsgegevens lezen.

5. Correctie of Onderdrukking van Informatie: Uw Rechten

Het is altijd mogelijk voor u om uw persoonlijke gegevens te herstellen door een e-mail te sturen of via de klantenservice op +32 80 44 74 88. Die persoonsgegevens kunnen op dezelfde manier worden gewijzigd of verwijderd, als er juridische redenen zijn om dit te doen.

Als gebruiker heeft u de volgende rechten voor wat betreft de opslag van uw gegevens:

—recht op bezwaar
U heeft het recht op bezwaar op de verwerking van uw gegevens vanwege serieuze en gegronde redenen (behalve in de rechtszaken of indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst)justified reasons (except in the cases provided by law or if this is required for the execution of the contract).
Furthermore, you can request not to be contacted in the future for direct marketing purposes by using the email address above.

—recht op inzien/toegang
Elke gebruiker heeft het recht op toegang tot hun informative en deze te zien. Ze kunnen ook bekijken hoe hun persoonlijke gegevens worden verwerkt.

—recht op rectificatie
De gebruiker heeft, op elk moment, het recht om te rectificeren, completeren of bepaalde persoonlijke informative na overleg te verwijeren.

— recht op digitale vergetelheid
De gebruiker heeft het recht om geheel te worden verwijderd uit alle systemen en databases.

— recht om te klagen
De gebruiker heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de commissie voor de bescherming van de persoonlijke autoriteprotectiondonnees.be indien hij van mening is dat persoonsgegevens onrechtmatig worden verzameld en verwerkt.

—recht op intrekken toestemming
Elke gebruiker of bezoeker, wiens persoonlijke data  worden verzameld, heeft het recht ocollected has het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van haar gegevens.

—recht op beperking van de verwerking
Elke gebruiker of bezoeker heeft het recht om (tijdelijk) de verwerking van hun persoonlijke gegevens te beperken.

— recht op overdraagbaarheid
Elke gebruiker of bezoeker heeft het recht om hun persoonlijke gegevens over te dragen aan een andere verantwoordelijke derde partij.

— het recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van een geautomatiseerd proces
De gebruiker heeft het recht om de automatische profilering uit te schakelen.

6. Cookies en Opslaan van IT Informatie

De website maakt gebruik van cookies. Voor meer informative over de cookies die we gebruiken, voor welk doeleinde en hoe u de parameters van uw kunt beherenverwijzen wij u naar ons Cookiesbeleid (zie hieronder).

7. Kinderen

Kinder onder de 18 jaar oud kunnen onder geen omstandigheden gebruik maken van onze diensten.

Ets MECABRIDE srl accepteert geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van deze website door kinderen of tieners, en behoudt zich het recht om bestellingen geplaatst door kinderen of tieners te weigeren.

8. Links

U vindt op de site links naar andere websites en sociale netwerken. Zodra u echter deze site verlaat, is het Privacybeleid van Ets MECABRIDE srl niet meer van toepassing. Frucon² is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de informatie die door een andere website of sociale media applicatie wordt verzameld.

9. Acceptatie Privacybeleid

Dit beleid biedt u alle informatie die u nodig zou kunnen hebben om te beslissen om deze site al dan niet te gebruiken en daarmee persoonlijke informatie te sturen naar Ets MECABRIDE srl. Door op deze site te blijven en door elektronisch met ons te communiceren, erkent en aanvaardt u dit Privacybeleid. U stemt automatisch in met de verwerking van uw persoonsgegevens zoals beschreven in het huidige Privacybeleid.

10. Vraagje ?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Ets MECABRIDE srl
via e-mail op
of via klantenservice: +32 80 44 74 88
of via post: Ets MECABRIDE srl—Zur Domäne 57–4750 BUTGENBACH (België).

of via e-mail: info@mecabride.com

Dit Privacybeleid is bijgewerkt op 5 juli 2019, in overeenstemming met AVG.

Cookiebeleid


1. Gegevensverwerking

Ets MECABRIDE srl, met haar hoofdkantoor op Zur Domäne 57–4750 BUTGENBACH (België), is geregistreerd bij de RPM in Eupen onder het nummer BE-0420.155.696. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking zoals beschreven in dit Cookiebeleid Hiervoor worden cookies en andere technieken, zoals JavaScript- en HTML-tags, gebruikt om u de best mogelijke service op onze website te bieden.

Hieronder vindt u een overzicht van de cookies en andere technieken waar wj gebruik van maken, evenals specifieke informatie met betrekking tot het gebruik van deze cookies en technieken.

 


2. Wat Zijn Cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die door onze website worden verstuurd en die in uw browser worden opgeslagen, op uw computer of op uw mobiele telefoon. Cookies bevatten informative die wij nodig hebben om uw bestelling te verwerken en onze internetdiensten te verbeteren.

3. Wat Zijn De Andere Technieken?

JavaScript en HTML tags zijn standaard Internettechnieken, die samen met de cookies, een systeem in staat stellen informatie te verzamelen (via JavaScript), deze op te slaan in kleine eenvoudige tekstbestanden (cookies) voordat deze worden teruggestuurd (HTML tags).

Door gebruik te maken van cookies en andere technieken zorgen we er bijvoorbeeld voor dat 

u eenvoudig en aangenaam door kunt gaan met uw aankopen in onze internetboetiek;
—u niet altijd dezelfde informative ontvangt, of niet altijd dezelfde informatie hoeft in te voeren;
—producten in uw winkelmand niet verloren gaan wanneer u uw browser sluit;
—we kunnen het surfgedrag van onze bezoekers analyseren en het koopproces op onze online boetiek blijven verbeteren;
we kunnen het apparaat herkennen dat door onze bezoekers wordt gebruikt om online aankopen te doen.

4. Soorten Cookies en Gebruiken


Essentiële Cookies

We gebruiken essent iële cookies om u te verzekeren van een goede winkelervaring Deze cookies zijn vereist voor een goede werking van de website en kunnen in onze systemen niet worden uitgeschakeld.

U kunt uw browser configureren om cookies te blokkeren of u hiervoor te waarschuwen. In een dergelijk geval zult u niet in staat zijn op de site te bladeren of verder te gaan met het gebruik van bepaalde functies. Dit soort cookie slaat geen identificeerbare persoonlijke informative op. Deze cookies maken het mogelijk om

—u te waarschuwen wanneer een bestelling niet is geplaatst, zodat u uw producten die achtergelaten zijn in uw winkelwagen niet kwijtraakt;
om verbindingsgegevens op te slaan, zodat u deze niet meerdere keren opnieuw hoeft in te voeren;
om mogelijke misstanden en problemen te identificeren.

 

Functionaliteitscookies

We kunnen functionaliteitscookies gebruiken om uw voorkeuren te onthouden, die u tijdens voorgaande bezoeken heeft geselecteerd en aanpassingen die u heeft gedaan aan de website om deze aan te passen aan uw wensen.

Prestatiecookies

Prestatiecookies verzamelen anonieme gegevens die ons in staat stellen op welke wijze onze bezoekers onze website gebruiken en vervolgens de prestatie van onze website te verbeteren.

Ets MECABRIDE srl maakt gebruik van Google Analytics om de manier waarop onze bezoekers deze website gebruiken te analyseren en hun winkelervaring te verbeteren. Google Analytics gebruikt cookies om anonieme informatie en gedragsinformatie van bezoekers te verzamelen. Let op de expliciete vermelding van "anoniem", omdat er geen identificeerbare persoonlijke informatie over u zal worden verzameld.

Deze cookies geven ons inzichten over de bezoekersfrequentie aan onze online boutiek, waarmee we onze online boutiek kunnen verbeteren. De volgende gegevens worden opgeslagen:

—IP-adres (zal anoniem worden gemaakt);
—type browser, schermresolutie en apparaattype;
verkeersbron waaruit onze online boetiek wordt bezocht;
—duur van de sessie van bezoeker en de uren waarin de online boetiek meer bezoeken ontvangt;
gebruik van de functionaliteiten van de online boetiek;
bezochte pagina's.

U vindt alle volledige informatie over de door Google Analytics gebruikte cookies onder Cookies en Google Analytics in de documentatie met betrekking tot de tracking code van Google Analytics.U kunt ook de volgende link raadplegen: Privacybeleid van Google voor Google Analytics.

Advertentie-cookies

Ets MECABRIDE srl ontvangt een deel van haar bezoekers via partner- en internetadvertentiesites. Cookies van derden kunnen worden gebruikt om de bijdrage van de partner websites aan onze resultaten te volgen. Somimge advertenties van Google kunnen cookies van derden hebben.

Wilt u meer informatie over cookies? Ga naar allaboutcookies.org.

 

Privacy RGPD